Duikforum Duikforum Wie ben ik ? Beginner uit het Waasland

 • Beginner uit het Waasland

   David VB reageerde 2 years, 9 maanden geleden 2 Leden · 3 Berichten
 • David VB

  Lid
  15 januari 2018 om 14:57

  Hallo duikers en duikerinnen,

  Mijn naam is dus David Van Berlo, 42jaar en samenwonend met daarbij 2 honden, een kat en enkele diertjes in bakken, namelijk reptielen en vogelspinnen.

  Ben pas sinds een jaar met duiken bezig en sinds april een gebrevetteerd Padi Open Water duiker. Ben hiermee begonnen door mijn andere hobby, de hierboven al genoemde reptielen. Vorig jaar april ben ik namelijk met een organisatie op vakantie geweest naar Indonesië met als doel reptielen te zoeken, dit om ze te fotograferen en verder met rust te laten, dus zeker niet om ze te vangen of zo. Maar goed, toen ik eind 2016 hoorde van deze trip (georganiseerd door een vriend van me, eigenaar van http://www.herp.be ), moest ik absoluut mee. Ze gingen namelijk onder andere op zoek naar de King Cobra, de grootste gifslang ter wereld!!!
  Na contact te hebben gehad, kreeg ik het schema van de reis doorgestuurd en daar stond op dat er 1 dag werd uitgetrokken om te gaan duiken in de buurt van Komodo National Park. Ik dacht toen bij mezelf dat ik dat ook wel zou willen doen en dus ben ik snel gaan kijken waar ik een opleiding kon volgen. Ben zelf van Beveren-Waas, woon in Sint-Niklaas en dus kwam ik snel uit bij http/:/www.scubaxp.be/, duikschool en -winkel. Daar het zwembadgedeelte van de opleiding doorging in het zwembad van Beveren, gelijktijdig met de trainingen van duikclub Sub Zero, ben ik daar ineens ook lid geworden. Vooral voor de leuke donderdagse trainingen, maar zeker ook om toch iets meer in het duikwereldje binnen te dringen. Wat ook gelukt is, want al enkele duiken gedaan met de club en sinds kort ook zo goed als de volledige basis duikuitrusting aangekocht.
  En du nu me hier eens aangemeld in de hoop veel bij te leren, vragen te kunnen stellen, ervaringen van anderen lezen en wie weet ook nog nieuwe duikbuddy’s te leren kennen.

  Voila, dat was het voor nu. Zijn er nog vragen, stel ze dan gerust.

  Groetjes, David.

  Hier ik met 1 van de slangen :

  En foto van gisteren in TODI :

  Wie interesse heeft om meer te zien van de reptielen en/of spinnen, is dit mijn pagina : https://www.facebook.com/VBRepts/

 • David E.

  Lid
  15 januari 2018 om 17:53

  Hallo David,

  Merci voor de uitgebreide voorstelling. Welkom in de duikwereld en veel plezier. Mooie beestjes ! Ik heb zelf een tijd een paar korenslangen (iets kleiner ) en een koppel regenboogboa’s gehad. Nog altijd gefascineerd ! Misschien een keer tot aan de waterkant of aan een terrarium 🙂

  Groeten,

  David.

  ps: je moet de link naar http://www.herp.be even aanpassen want die werkt niet bij jou.

 • David VB

  Lid
  15 januari 2018 om 18:46

  Thanx en ja, had het al gezien van de link, maar vind nergens een knop om mijn post aan te passen?

  Regenboogboa’s staan nog op mijn whishlist 😉

  Groeten,

  David.

  PS : Net toch de wijzigen-knop ontdekt en ineens aangepast.

Log in om te reageren.

Oorspronkelijk bericht
0 van 0 berichten Juni 2018
Nu